Amb gust empordanès. Tastets de gastronomia als arxius del Baix Empordà

Amb motiu de la Setmana Internacional d'Arxius 2015, els Arxivers del Baix Empordà hem realitzat una nova activitat conjunta amb el Consell Comarcal del Baix Empordà -Projecte AODL-, per donar a conèixer les referències històriques i culturals dels productes i la gastronomia de la nostra comarca, als professionals del món culinari i als ciutadans.

L'acte es durà a terme el 5 de juny a les 19h, on es presentarà la selecció de materials que es poden trobar en els arxius de la comarcal sobre gastronomia. A més el contingut es publicarà a una pàgina del blog del grup, del qual celebrem el primer any de funcionament.

L'acte que tindrà lloc a la sala polivalent de l'Arxiu Comarcal del Baix Empordà, té un doble objectiu:
  • Presentar els continguts, documents i bibliografia (receptes, menús, notícies, fotografies, articles i monografies) que sobre productes i gastromonia del Baix Empordà s'han trobat en els fons documentals, col·leccions i produccions impreses conservades en els arxius municipals i en l'arxiu comarcal.
  • Presentar la situació actual i de futur dels professionals i empreses del sector.
Hi intervindran Pep Vila, filòleg i historiador de la cultura i Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar de Llafranc.

L'acte es tancarà amb una petita degustació de productes de Marca de Garantia Productes de l'Empordà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada